Marmoleum van Forbo is een product waar Kees Komen veel waarde aan hechten. Het product staat dicht bij de natuur, is flexibel, duurzaam en eerlijk. Ook is marmoleum goed te combineren met diverse andere vloerbedekkingen. Marmoleum past naadloos aan, bij de huizen en levensstijl van nu. 

Marmoleum bestaat 97% natuurlijke ingrediënten.

Er word 43% gerecycled materiaal gebruikt.

En is 72% her-winbaar.

Voor een creatieve Marmoleum vloer adviseren wij u graag  en zorgen ervoor dat het vakkundig bij u geplaatst wordt. 

Kees Komen Interieurs_Novilon

Novilon Prima Basic, dé vloer voor starters. Een pracht vloer voor een pracht prijs. De dessins en kleuren zijn 100% Novilon. Je vindt strakke betonkleuren en natuurlijk houtdessins in deze collectie. Je kunt rekenen op alles wat Novilon zo een lekkere leefvloer maakt: simpel onderhoud, sterk, stil, comfortabel én 15 jaar garantie. Love Life Novilon!

Nova Luxe is niet van echt te onderscheiden. De matte finish, het reliëf, de verdiepte v-groef en de brede en extra lange planken zorgen voor een natuurlijke uitstraling.  

Allura neemt het milieu serieus. Op alle Allura vloeren krijg je 15 jaar garantie, dat is belangrijk want een lange levensduur spaart grondstoffen. Evenals eenvoudig onderhoud trouwens: minder stofzuigen, minder water en zeep... het telt allemaal mee. Plus, Allura wordt gemaakt met gebruik van 100% groene stroom. Bovendien is Allura 100% ftalaatvrij, bevat het gerecycled materiaal en wordt het volgens Nederlandse richtlijnen conform Reach geproduceerd. Zo weet je zeker dat je een duurzame pvc vloer in huis haalt. Love Life dus.

Kees Komen Interieurs_mFlor

mFLOR PVC designvloeren bieden vele voordelen. 
Ze zien eruit als natuurlijke houten of stenen vloeren,

echter zonder de nadelen hiervan. 


De voordelen op een rij:

  • Ultra lage emissie van vluchtige organische stoffen voor een gezond binnenklimaat.

  • Tot 15 jaar garantie.

  • Natuurgetrouwe uitstraling.

  • Waterbestendig en daardoor toepasbaar in vochtige ruimten zoals badkamers en keukens.

  • Eenvoudig te reinigen.

  • Hoge slijtvastheid en gemakkelijk in onderhoud.

  • Aangenaam, zacht loopgeluid.

  • Geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling.

 

De designvloeren van mFLOR bieden daarmee een ideale vloeroplossing.

Kees Komen Interieus_Tretford

Al 60 jaar maakt Tretford tapijten de bekende ‘ribbeltapijt’. Een ijzersterk product, gemaakt met natuurlijke grondstoffen zoals Kasjmir geitenhaar en zuiver scheerwol.

 

Tapijt waarin onze liefde voor de natuur en ons streven naar optimaal woongeluk voor u samenkomen. U kunt via de Tretford website gratis stalen stalen aanvragen in een of meer van de 64 kleuren. Waarna u bij ons in de winkel verdere informatie kunt krijgen en een ontwerp kunt laten maken voor een perfect passende vloer bij uw interieur. 

Kees Komen Interieurs Cunera

Tapijt, dat voel je, dat beleef je!

Wol, sisal, cocos, zeegras en bamboe vormen de basis van de Cunera kamerbreed-collectie. Cunera heeft in de kamerbreed-collectie 15 kwaliteiten zuiver scheerwol of combinaties van wol met sisal of jute.

Cunera presenteert u ambachtelijk gemaakte karpetten met een grote variatie in poolsamenstelling, hoogte en binding. Cunera maakt hierbij gebruik van garens van 100% zuiver scheerwol en andere natuurlijke vezels zoals katoen en linnen. 

Kees Komen Interieurs_Nouwens Bogaers

Nouwens-Bogaers kent een jarenlange traditie op het gebied van wollen tapijten. Deze vloerbedekking creëeren een sfeer, comfort en zachtheid. 

 

​© 2017 Kees Komen Interieurs

 

Telefoon: 0228 - 513211

Mail: keeskomeninterieurs@gmail.com

KVK nummer:

Forbo marmoleum